Autoværksted - mekaniker i Svendborg

Autoværksted – mekaniker i Svendborg

Er du bosiddende i Svendborg eller allernærmeste omegn, og er du i besiddelse af en eller flere biler af mærkerne Opel, Suzuki eller Iveco? Og leder du efter et værksted i Svendborg, som kan varetage service eftersyn, klargøring til syn og andre former for behandling af din bil? Så kan du trygt kontakte Svendborg Motor Co. A/S.

Hvem er Svendborg Motor Co. A/S?

Svendborg Motor Co. A/S er dit bilhus og mekaniker værksted i Svendborg. Hos Svendborg Motor Co. A/S repareres og serviceres person, vare og erhvervs biler af mærkerne Opel, Suzuki og Iveco. Svendborg Motor Co. A/S er autoriseret service partner for biler af disse mærker, og tilbyder samtidig en bred vifte af behandlinger – for eksempel undervogns behandlinger med Dinitrol, autolakering, maling af interiør, sandblæsning og glasblæsning samt industriel overfladebehandling af træ og metal emner.

Hos Svendborg Motor Co. A/S kan du forvente at blive mødt af et dedikeret team af dygtige, faglærte mekanikere samt topuddannede serviceteknikere, som står klar til at reparere eller servicere din bil. Samtlige medarbejdere hos Svendborg Motor Co. A/S modtager løbende efteruddannelse i form af kompetence givende kurser, så de altid er up to date med de seneste teknologi og de nyeste metoder.. du kan således være sikker på, at din bil altid får den bedste behandling hos Svendborg Motor Co. A/S, uanset om den skal serviceres eller repareres.

Svendborg Motor Co. A/S tilbyder også såkaldt dækhotel, hvor du kan opbevare dine sommer eller vinterdæk uden for de respektive sæsoner. Du finder i øvrigt et særdeles velassorteret reservedels lager, hvor alle reservedele til de oven for nævnte bilmærker altid er at finde. Og skulle din bil komme til skade, kan du altid kontakte Svendborg Motor Co. A/S, som er certificeret KS 2000 skades værksted.

Du kan læse mere på svendborg-motor-co.dk