galleri

Brug tiden til fordybelse på et galleri

Brug tiden til fordybelse på et galleri

advertorial

Når man har købt en vare, så vil man i langt de fleste tilfælde have det meste ud af dem.

Sådan er det også, når man har købt nogle oplevelser, men så kan det være svært at sige, hvordan man har oplevet det fuldt ud.

Tag for eksempel at man tager ud på et galleri for at se på malerier i Jylland: er det så nok at tage en enkelt gennemgang og kigge på langt de fleste billeder for at få det optimale ud af oplevelsen?

Skal man gentage processen et par gange?

Eller er det nok lige at beundre de malerier, som man synes om, og så skippe alle de andre?

Der er endda dem, som der betaler for adgang bare for at kigge på et enkelt maleri eller to, fordi de godt kunne tænke sig at opleve dem i levende live, da de ellers kun har læst om dem, set billeder af dem eller på TV.

galleri

Du har megen tid på et galleri

Det er jo sådan set helt op til dig selv, da prisen jo er den samme, om du spæner igennem galleriet, eller du møder op fra åbningstid og først smutter, når stedet lukker.

Men det er mange menneskers erfaring, at når de først har besøgt et galleri, så skal man bruge lidt ekstra tid derinde for at lade kunsten bundfælde sig.

Man opdager nye lag af de mange malerier, hvis man lige bruger lidt mere tid til at fordybe sig i dem.

Så kan man også komme igen senere en dag sammen med andre, eller hvor man har en anden sindsstemning, fordi man så oplever kunsten på en helt anden måde, selvom der ikke er kommet noget nyt til i udstillingen.

Hvis kunst bjergtager en, så er det jo bare med at få den oplevelse med igen.