Det er ikke så godt at løbe sur i en ombygning

Du havde egentlig set frem til den en her ombygning, for det havde været noget, der havde stået på din dosmerseddel længe.

Det var da også rart, da du langt om længe nåede frem til at begynde på de første ting, for det handlede om at fjerne det gamle, og det er altid sjovt at rive ting i stykker.

Da den så var klaret, så begyndte du så småt på at gøre klar til den del, der handlede om selve ombygningen, så der var tale om en opbygning, du kunne begynde at se det hele tage form.

Tiden var der også til det, og du havde materialerne, værktøjet og sådan set også pengene til det.

Men af en eller anden grund kan du bare mærke, at du ikke brænder for det længere, og det er ikke så heldigt.

Det var mere interessant at planlægge og se for sig, end det egentlig var at lave.

Hvad gør du så nu med den ombygning?

Det handler måske egentlig ikke så meget om, at du ikke har overskuddet til det, og din krop er også med på planen, men gentagelserne i arbejdet bare er så kedelige, at du hurtigt ikke får lavet det, du gerne ville have nået i løbet af en dag.

Projektet trækker ud, for du finder konstant undskyldninger for, hvorfor du ikke gider gennemføre det, og det er ikke ligefrem noget, der høster jubel derhjemme.

Det er ikke fedt, når der skal komme gæster på besøg og se, at man lever i et byggerod – og det er trods alt længe siden, man flyttede ind!

Man forklarer, at man har andre planer med det, men at man lige skal lægge hovedet i blød. Men man er faktisk bare udkørt, før man overhovedet begynder på det.

Måske er det så her, at man skal tage fat i nogle andre, der kan gøre det for dig. Du har trods alt pengene til det.

Brug dog dem her: https://www.toemrererik.dk/