biler

Find gode brugte biler fra autoriserede forhandlere over hele Danmark

Find gode brugte biler fra autoriserede forhandlere over hele Danmark

Skal der en ny bil i garagen? Så bør du overveje at anskaffe en brugt model.

Hvorfor købe en brugt bil?

Det kan godt være, du ikke helt kan se fordelene ved at købe en brugt bil frem for en spritny én af slagsen. Det er heller ikke altid at fordelene er lige indlysende.

En ny bil vil trods alt være fri for slitage når det gælder såvel motordele som kabine. Det er altid en fornøjelse at køre en fabriksny bil og glæde sig over duften af det nye indtræk samt state of the art elektronik.

Men her skal du huske på at den fine nye bil om et par år ikke længere er ny. Samtidig vil den have smidt størstedelen af sin nyværdi. Prisen på en ny bil vil nemlig typisk være utroligt høj hvilket skyldes at staten lægger afgifter på nye biler til salg.

Det betyder at du, hvis du havde ventet et par år, ville kunne have erhvervet dig selv samme bil til en brøkdel af dens nypris og samtidig undgået et betragteligt økonomisk tab. Og derfor kan du med fordel kigge dig omkring efter en god brugt bil af nyere dato i stedet for at købe bilen fra helt ny.

Hvor kan jeg købe en god brugt bil?

Du bør dog se dig godt for når du skal købe brugt bil, og ikke bare købe fra en hvilken som helst sælger. Køber du en brugt bil privat risikerer du at ende med et sminket lig, det vil sige en gammel rustbunke skjult under et smukt lakeret karosseri. En sådan bil vil kunne falde fra hinanden inde for de første måneder – og så har du ingen garanti for erstatning.

I stedet kan du finde en autoriseret brugtvogns forhandler på Danmarks største bilportal Biltorvet – læs mere på Biltorvet.dk.