Hjælp til begravelse og bisættelse? Kontakt den lokale bedemand

Hjælp til begravelse og bisættelse? Kontakt den lokale bedemand

Det kan godt være rigtig vanskeligt at overskue alle de mange praktiske gøremål, som typisk opstår i kølvandet på et dødsfald. Står du som nærmeste pårørende til en nyligt afdød ven eller slægtning, vil du opleve dette på tætteste hold. En af de nærmeste forestående begivenheder, som skal afvikles forholdsvis hurtigt, er begravelsen eller bisættelsen. Dette skal helst foregå inde for ti dage efter dødsfaldet – og når man står midt i sorgen og savnet af den afdøde, kan dette godt gå hen og bile en stor mundfuld at håndtere.

Få assistance fra den lokale bedemand

Derfor kan det anbefales, at du benytter bedemandens tilbud om assistance. Ud over bedemandens fremmeste opgave, som består i klargøring af den afdøde, fremskaffelse af kiste, og transport af den afdøde til kapellet og videre til kirken, hvorfra bisættelsen skal foregå, bistår bedemanden med en række andre opgaver, som hidrører fra dødsfald og bisættelse.

Det kan for eksempel være udfærdigelse af dødsannonce og indrykning af denne i aviser og dagblade, booking af lokaler til gravøl, eller hjælp med at indhente begravelseshjælp fra kommunen eller forsikringen.

Benyt Krabbes Bedemandsforretning til begravelse i Struer og Lemvig

Det er altid en god idé at vælge en bedemand, som residerer i det område, hvor bisættelsen eller begravelsen skal foregå. På den måde er der en god sandsynlighed for, at bedemanden er bekendt med de relevante instanser og faciliteter – for eksempel præsten i kirken, hvorfra bisættelsen skal foregå, eller de lokale restauratører, som kan lægge lokaler til frokost eller gravøl.

Krabbes Bedemandsforretning har igennem flere årtier forestået begravelsesforberedende arbejde i Struer og Lemvig. Hos Krabbes Bedemandsforretning kan du få professionel hjælp til alle praktiske foranstaltninger i forbindelse med et dødsfald og den efterfølgende bisættelse eller begravelse.

Du kan læse mere, og kontakte Krabbes Bedemandsforretning for yderligere information, på krabbes.dk