Hold forretningen ren som maler

Hold forretningen ren som maler

Man kan mene ren i ens malerbutik på mange måder, som kan være i den overførte betydning, hvor man sørger for at gøre alle tingene legalt og på den lovlige måde med kontrakter, regnskab og så videre.

Så kan der menes den direkte, hvor man husker at gøre inventaret af ens forretning ren, for selvom man kan komme til at svine en del som maler – det er jo lidt en del af jobbet – så kan man altid sørge for at stille tingene på plads og sørge for at lave en jævnlig rengøring i grove træk.

Desuden skal receptionen i hvert fald altid se funklende ren ud, så den er imødekommende for kunderne, hvorfor man måske sørger for at gøre dette område rent hver dag, eller man har ansat noget rengøring til at sørge for den slags for en.

Vi er i hvert fald sikre på, at de sørger for at holde stien ren hos http://www.gormlynge.dk/malerfirmaet-gorm-lynge-aps.aspx

Men angående stien, så kan der være et andet område, som man glemmer at tilse lige så tit, fordi man ofte er ude på arbejde og/eller møder ind bagindgangen, så det kun er kunderne og andre besøgende, der kommer ind ad hovedindgangen.

Det er fortovet, forretningsfacaden og videre, som man også skal sørge for at holde rene.

Dette kan være efter årstidernes skiften og med det rette materiale, så man blandt andet selv kan fjerne ukrudt med round up, eller man brænder det væk og videre til, at man bare fejer løse blade væk.

Desuden vil det jo heller ikke være så heldigt, hvis der er fyldt med sne om vinteren, eller fortovet er blevet alt for glat til, at man tør at bevæge sig hen og ind i forretningen.

Derudover er det også reglementet, at både forretninger og private skal sørge for at holde området foran deres domicil pænt og tilgængeligt.