måltidskasser

Måltidskasser - velsmagende måltider til hele familien

Måltidskasser - velsmagende måltider til hele familien

advertorial

Måske har du hørt om begrebet måltidskasser. Men vidste du at måltidskasser findes i flere forskellige varianter og i mange varierende udformninger?

Måltidskasser til særlige diæter

Hvis du har særlige præferencer når det kommer til ingredienserne i dine daglige måltider kan du vælge måltidskasser som matcher disse.

Er du eksempelvis på en særlig kur, kan du bestille en måltidskasse som udelukkende indeholder ingredienser og råvarer som anvendes i forbindelse med tilberedning af de måltider som indgår i denne diæt. Det kan for eksempel være 5 – 2 kuren, Atkins kuren, low carb kuren eller måske low fodmap kuren.

Mange af disse kure stiller høje krav til måltidernes sammensætning. Og disse vil en diæt måltidskasse altså kunne imødekomme.

image

Du kan som allergiker bestille måltidskasser uden nødder, mælk, gluten produkter eller andre allergener. Og hvis du er vegetar eller veganer findes der også særlige måltidskasse som indeholder plantebaserede råvarer og opskrifter på de lækreste grønne retter.

Bestil en måltidskasse til hele familien

De mest populære måltidskasser blandt de danske familier er måltidskasser som indeholder ingredienser og råvarer til fremstilling af sunde, bærende og velsmagende måltider. En god all round måltidskasse indeholder både kød, fisk og fjerkræ samt tilbehør i form af grøntsager, rodfrugter, bladgrønt, krydderier og diverse dyppelse.

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad kan du frembringe lækre aftensmåltider som falder i hele familiens smag. Kokkens Familiekasse er et eksempel på en måltidskasse indeholdende ingredienser til retter der er lette at fremstille, og som samtidig holder en aldeles rimelig pris. Og skulle du og din familie have mod på at tage tre til fire grønne dage i løbet af en uge kan I i stedet vælge Kokkens Grønne Kasse.

Du kan læse meget mere om Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk hvor du samtidig kan bestille familiens næste måltidskasse.