Sådan gør du din virksomhed let genkendelig

Sådan gør du din virksomhed let genkendelig

I det store udvalg af forretninger, som forbrugerne har at vælge imellem i dag, er det vigtigt at skille sig ud. Skiller man sig ud, bliver man lagt mere mærke til. Men du vil også gerne have dine kunder til at huske din forretning, og de skal helst kunne kende den fra alle de andre.

Her får du 3 tips til, hvordan du løser det problem:

Logo

Få lavet et godt logo til din forretning. Det skal være unikt, og det skal gerne være relevant. Sælger du sko i din butik, så kan det være en sko.

Hyr gerne en grafiker til at lave dit logo. Du kan godt bikse noget sammen selv, hvis du kan lidt med en computer. Men får du hjælp fra en grafiker, bliver dit logo både pænere og i en bedre kvalitet. Så kan du også få hjælp til at finde ud af, hvordan det skal se ud.

Sørg for, at dit logo er noget, man kan huske. Det skal ikke være for avanceret. Et enkelt logo er nemmest for hjernen at huske og genkende.

Tøj

Når du har dit finde logo, så få det trykt eller broderet på dit eget og medarbejdernes tøj. Det kan de klare hos https://www.svane-broderi.dk/. Alle medarbejdere i forretningen skal så have tøjet på, når de er på arbejde. Så ser kunderne logoet, hver gang de kigger på en medarbejder. Det gør dine medarbejdere genkendelige og indprenter dit logo i kundernes hjerner.

Slogan

Vil du gøre endnu mere for at blive husket, så find på et godt slogan til din forretning. Et godt slogan er kort og enkelt og derfor nemt at huske. Er du rigtig dygtig, kan du finde på et, der bare sætter sig fast på hjernen. Så kan din forretning blive genkendt lige så godt de andre store brand names.