dør

Skræm tyve med mere lys

Skræm tyve med mere lys

advertorial

Noget af det tyve holder allermest af, er mørke – det gør det nemmere for dem at bryde ind. Derfor er det en god ide, at sørge for at der er mere lys i og omkring dine døre og vinduer. Det samme gælder også i din have, din postkasse og garage. Jo mere lys, jo mindre interessant er din bolig for en tyv.

En af de muligheder du har, er især hvis du har planer om at udskifte dine døre er at bestille døre, hvor der er lys ved siden af. Du kan se flere eksempler på klarwindows.co.uk. 

dør

Det skal du også være opmærksom på

Skal du have udskiftet dine døre, er der mere du med fordel kan være opmærksom på når du skal have udskiftet dine døre. 

En af dem er hvilken vej dine døre skal vende. I Danmark vender døre typisk ind af. I Norge og Sverige vender de ud af. Ved at vende dem ud af får du mere plads i din entre eller i din stue. Det er en stor fordel, især hvis din stue eller entre er lille. Husk at undersøge om dørene kan åbne op, uden at de rammer taget eller tagrenden. 

Det er også en god ide at overveje, om dine døre skal have en anden størrelse end de nuværende. Du kan også vælge at få glas sat ind i dine døre. En anden mulighed er at få sat fastkarm vinduer ved siden af eller over. Det vil igen give mere lys. 

Du kan også vælge at få udskiftet dine terrassedøre og få glas i. Det har den fordel, at du kan nyde din terrasse og have udenfor sæsonen og indenfor din stue. Her er det en god ide at sætte lys op i din have, så du kan nyde dine buske og træer.