rengøringsmidler

sørg for at bruge det rigtige rengøringsmiddel

sørg for at bruge det rigtige rengøringsmiddel

advertorial

Det er vigtigt at bruge de rigtige rengøringsmidler til den givne opgave. Ellers kan du gøre mere skade end gavn.

Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler. Der findes mange forskellige typer, og noget af det er meget specialiseret til særlige materialer og opgaver. Der findes også rengøringsmidler, som er meget krasse og som kan ødelægge visser materialer og hvor du måske også skal være særlig opmærksom på at beskytte dine hænder med gummihandsker under brugen.

Særligt i forbindelse med erhvervsrengøring stilles der store krav til rengøringsmidlernes effektivitet, men også i private hjem er det vigtigt at vælge effektive midler, der passer til opgaven. En af de opgaver, hvor du skal være opmærksom på at vælge det rette produkt, er ved gulvvask. Hvis der er tale om ubehandlede trægulve skal det have særligt plejende sæbe, mens et vinylgulv kan vaskes med næsten hvad som helst. Et linoleumsgulv kræver også pleje.

rengøringsmidler

Rengøring af badeværelset kræver flere forskellige midler

Når du skal gøre ordentligt rent på et badeværelse eller toilet, så kræver det både knofedt og de rigtige rengøringsmidler. Særligt toiletter, der benyttes i erhverv, kræver grundig rengøring fordi de ofte vil blive brugt at mange forskellige personer i løbet af en enkelt dag.

På et toilet er det både vigtigt at hæmme fremvæksten af kalkbelægninger, der både er grimme og giver ly til snavs og bakterier. Og det er vigtigt at få holdt mikroorganismer som bakterier og svamp i skak, for de har gode muligheder for at trives i et badeværelses fugtige klima.

Der findes forskellige slags kalkfjerne og rengøringsmidler med en kalkfjernende effekt. Blandt andet de særlige midler til at rense nede i selve toiletkummen, som er tyktflydende for at virke så længe som muligt på overfladen. Desuden findes der mange forskellige slags desinficerende midler til at bekæmpe bakterier og lignende, noget af det sammen med en mekanisk rensende effekt også.