Take away - hjemlig hygge med mad i restaurant-kvalitet

Take away – hjemlig hygge med mad i restaurant-kvalitet

Det er skønt og hyggeligt at spise ude på en god restaurant, hvor der kæles for det kulinariske og kræses om kunderne. Man slipper for selv at lave mad – og i mange tilfælde ville man ikke selv have kunnet tilberede et tilsvarende måltid hverken bedre eller billigere.

Skal du for eksempel have en velstegt eller flammegrillet bøf, vil et rigtigt steak house som for eksempel Ferdinands Bøfhus kunne servere en filet, en mørbrad eller en entrecote, som du aldrig selv ville kunne stege til samme grad af perfektion.

Take away – når humøret ikke er til restaurant

En gang imellem har man dog lyst til at forkæle sig selv med et måltid, andre har tilberedt, uden at skulle tilbringe aftenen på en restaurant. Det kan for eksempel være, at man bare er for træt til at spise ude – eller måske skal familien hygge sig med ”Vild Med Dans” eller lignende tv program hjemme i sofaen. Til dette formål er take away mad ideelt. Du får den gode mad oplevelse fra din favorit restaurant hjemme i din egen stue. Og du slipper for selv at svede over komfuret.

Burgere fra Ferdinands Bøfhus – den bedste take away

Hos Ferdinands Bøfhus i Ringsted kan du for eksempel bestille lækre brugere, fremstillet af de fineste råvarer, og tilberedt af professionelle kokke. Der er en burger for enhver smag hos Ferdinands Bøfhus – du kan vælge mellem Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger, og garnere dit brugervalg med tilkøb så som ekstra ost, bacon, barbeque sovs, mayonnaise i bæger eller ketchup – eller måske en bøf nummer to, hvis du er særligt sulten.

Af andre tilkøb kan nævnes Ferdinands småhapser (osteindbagte jalapenos, mozzarella sticks eller onion rings), som kan nydes til din burger.

Se hele udvalget af lækker take away på https://ferdinands.dk/produkt-kategori/take-away/